Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smälta samman

jag önskar ibland att jag mötte någon
inte genom att ringa eller hälsa på
utan att någon bara kom och klev in i min värld
någon dag borde vi vakna och känna
varandras fötter utanför sängkanten

och jag vill ge dig regndroppar
titta
jag kan fånga dem på tungan
och sen ge dem
till dig




Fri vers av vakentimmar
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-24 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vakentimmar
vakentimmar