Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar

 

Du smeker dina tankar

över mina läppar

jag fuktar dig

i mina drömmar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-24 18:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mjuk och fin..
2013-04-24

    ej medlem längre
Som en skimrande pärla....
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP