Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur blommans öppna famn

 

Under solens täcke

ligger hon

som gav mig tid

 

så underbar

i ömhetens nakna skede

 

så,

som bara en kärlek kan

smeka liv

där,

glittrar tårar

ur blommans öppna famn.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-24 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner värmen och det vemodiga i dina ord.
2013-04-25

    ej medlem längre
den är fin Peter..
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP