Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit vila

 

När livet är för smärtsamt

och tankarna klöser på insidan av skallbenet

Känns det som att enda vägen ut är att sluta ögonen

och be om att få säga adjö till världen

För den är så outhärdlig och rå

Skriker efter att få vila i det vita, mjuka och varma

Snälla

bara för en stund

 




Fri vers av Undine
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-24 21:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra skaldat!
2013-04-25

  Ellen N
Den här texten känner jag igen mig i... Väldigt fin.
2013-04-24

    ej medlem längre
All världens smärta...du bär dig själv o återser detsamma i andras liv på nära, på långt håll.
Vi orkar inte bära den där tyngsta bördan- inte konstituerade för det. Det kallas tro- en tro som bär- mig, de andra, hela världen. Den finns där om du vill- en bön bort, en suck, jag orkar inte mer.
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine