Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till dig

 

Ljuset lyfter sina droppar

ur kärlekens blomma

lyser för mig

vägen till dig

 

aldrig

kan en tid bli för lång

alltid

kan en stund bli för kort

i din skugga.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-25 20:19



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Varm och fint skrivet... Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP