Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN KIND

den flammar i kväll

 

är det

 

för att jag varit ute

 

eller

 

flammar den månne

 

av en annan anldning

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-25 21:09



Bookmark and Share


  Densen VIP
En hemlighet som du...liksom Mona-Lisa med sin, bär i sitt hjärta;)
2013-04-26

  aol
låter värme kärlek,
2013-04-26

  Undine
Hoppas det är värmen av kärlek :)
2013-04-26

  Lars Hedlin
Kanske tanken vandrade till något vamt ;)
2013-04-26

  Mona Nordkvist VIP
Man kan inte så noga veta :)
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP