Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett dilemma det här....


Omar Mustafa - Ett sänke för sossarna ?

Om  nu Omar har haft det ytterligt dåliga omdömet att, i sin egenskap som ordförande för det Islamiska Förbundet, bjuda in så motbjudande och antidemokratiska filurer som  antisemiter och homofober ,  så är det ju , lindrigt sagt, rimligt, att han inte kan verka inom socialdemokratin . Jag har mycket svårt att förstå de socialdemokrater som tar honom i försvar ! 

Men....om det nu inte är så, att Omar inte är inblandad i dessa inbjudningar , att de har genomförts utan att han kände till det, så är ju det ett tecken på att han har dålig koll på vad som sker inom Islamiska Förbundet . Och som ordförande så får han då ta smällen , i alla fall . 

Men om nu tiotusentals muslimer , som ,tidigare, varit socialdemokrater, nu överger SAP p g a "Omaraffären" , så anser jag att det är helt ok ! INGA äkta sossar  hatar judar och homosexuella och om alla dessa tiotusentals muslimer inte accepterar detta så hör de inte heller hemma hos socialdemokratin !  Så kryp nu inte, av "valtaktiska skäl", Stefan Löfvén och co ! Det vore, lindrigt sagt, makabert.........

 

------------ 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 452 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-26 12:48



Bookmark and Share


  Svante
Helt rätt skrivet. Jag är själv inte anhängare av något specifikt parti. Det dåliga (S) gjorde var inte att de sparkade ut M Omar, felet var att de hade så dålig koll att de över huvud taget bjöd in honom till partistyrelsen.
2013-05-12

  aol
verkligen Mats så kloka ord,
2013-04-27

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet.
2013-04-26

    Tro ja de
mycket kloka ord
kanske inte så poetiskt uttryckt
men klokt lik för benat
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska