Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eter eller ammoniak?



Det går att fastna i sorg
som klister
som fastkletat tuggummi
som lager av intorkat fett
ovan en illa fungerande spisfläkt
Tala om för mig
vilket medel som hjälper bäst
för att lösa upp
för att komma loss
Mina flugben sliter och rycker
i det som håller kvar
det värker så
infernaliskt
när allt
dras ur led




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-26 13:07



Bookmark and Share


  Undine
Smärta och hopplöshet känner jag i din text. Som att du väntar på någon som kan släppa dig fri då du inte jälv har svaret. Och det där svaret letar jag också efter så dela gärna med dig om vilket medel som kan göra mirakel ;).
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima