Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag känner




När ord inte räcker till

Inte täcker

Det jag vill säga till dig

Vad gör jag då?

Jag struntar i allt

Tiger i mitt skal

Kan bara önska att du kan läsa

I mina ögon

Vad jag känner för dig




Fri vers av Tess74
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-26 14:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns igen..Mycket längtan och ömhet i denna ;)
2013-04-26

  Densen VIP
Har i hela mitt liv läst i ögon;)...oftast bättre än i böcker!
2013-04-26

  Angel of love
Igenkännande känsla, fin!
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74