Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som jag gillar att kalla det ibland


Symboliken

Stod på ett ben
balanserade

vägde av
och an.


Tillkom

en man

sittande i, resande gest,
moment som

fas.

Vi talade in
även ut

just nu.

Just nu.

Passerande som röken

eld igen igen igen igen

Mitt fnöske mot flinta




Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-26 15:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du är en riktigt bra poet!
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Phantasos