Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS

en fluga
som man kan slå
och trampa på
hur mycke som helst

Det tycks inte
bekomma den

Jag önskar
att jag i detta nu
hade den egenskapen

Men nej

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-26 17:47



Bookmark and Share


  Elwania
du vet ju att man ska akta sig för
att önska vissa saker.....
2013-04-26

  Carina Bendix
Vem vill vara en fluga? Då kan man ju inte skriva dikter..hehe;) skämt åsido, jättefin dikt! :)
2013-04-26

    ej medlem längre
fint..
2013-04-26

  Lars Hedlin
Berör ..kram
2013-04-26

    ej medlem längre
Du har en varm och levande själ...ingen ska trampa på dig.
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP