Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer

Det finns
händer och händer

Händer med hårda fingrar
som gräver sig in
hårt griper tag
hårt håller fast

Händer som tar
utan att ge

Andra händer med mjuka fingrar
som försiktigt
varsamt
smeker
varmt
skönt

Händer som håller om
lätt
mjukt

Händer som ger
mycket mer
än dom tar

Händer
som jag bara vill ha
mer av




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-26 17:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det händer mycket i denna dikt, fint.
2013-04-26

  Maj-Lis VIP
Fint ...med varma händer
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP