Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan det vara en slags överlappning?


Gammalmodigt modern vers


Drömmar omsluter mig
av verklighet danat

Dröjer sig kvar
i nattlig värv

Nästa dag befinner sig
helt obefintligt

Nu förstås äntligen
det hurtiga:

"- Ingen dager synes än!"

Varje natt
är ett mörker i ljus




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-26 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST