Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bo i din kropp






När nattens timme är slagen

Och månen står högt

Då kryper jag in under din hud

Bygger mig ett bo

I ditt hjärta

Där vaggas jag till sömns

Av dina hjärtslag

Mot mitt öra




Fri vers av Tess74
Läst 158 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-26 22:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket varmt och ömt!
2013-04-27

  Mike
Vackert och elegant skrivet.
2013-04-27

  Densen VIP
JAAA!
2013-04-26

    ej medlem längre

Så vackert och ömt ..
2013-04-26

  Carina Bendix
Vackert och rofyllt!
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74