Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aha

 

kuu möllöttää taivaalla

koira haukkuu vimmatusti

mua vaivaa sun jutut

huolestuttaa melkein...

 

jos mä tulisin sinne

kääntäsin sut ylösalaisin

sanoisin  että rakastan sua

auttaisko se mitään

 

sä autat mua joka päivä

ja yö

 

 

"haamu"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-27 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP