Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden lever sin längtan

 

Pulsen njuter sina slag

när jag dröjer mig

i din blick,

saknaden lever sin längtan

i värmen

av dina händer

 

Vi finns i det oändliga

nära och intill

så underbart härligt är det

att vid dig få finnas till.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-27 13:00



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Vilka vackra rader... de berör!
2013-04-27

    ej medlem längre
underbar text..
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP