Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen lång

När jag vaknar
är du
det första
jag tänker på

I mina tankar
finns du
när jag går upp
duschar
äter frukost

Du finns där
på väg till jobbet
hela dagen
på väg från jobbet

I mina tankar
finns du
vid kvällsmaten
när jag tar av
mina kläder
borstar tänderna
går till sängs

Innan jag somnar
är du
det sista
jag tänker på




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-27 18:51



Bookmark and Share


  Tarantaran
Jag ser framför mig en blyertspunkt
på morgonen, sedan dras det en linje
runtrunt punkten blir en fylld cirkel
till natten..sedan kanske igen från
en punkt?! nästa morgon..intensivt
tänkande..
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP