Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hemlighet

Jag har en hemlighet
som är bara min

En hemlighet
som bara kan vara min

Den ende
jag kan dela
min hemlighet med
är hemligheten själv

En hemlighet
som när allt började
var en lätt
och helt underbar
hemlighet

En hemlighet
som med tiden
blev en tung börda

En börda
jag inte kan
lägga ifrån mig

Den är för alltid
min att bära




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-27 20:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är tacksam att jag har Jesus som vill ta och har tagit mina bördor.
2013-04-28

    ej medlem längre
Så är det ofta med hemligheter.
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP