Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är regnet alltid varmt





Lyft upp mig

Greppa min stjärt

Tryck dig hårt mot mig

Kyss mig

Så där som på film

Få mig att förlora greppet en sekund

Tappa andan

Så ska det kännas

Slit sedan av mig mina trosor

Tvinga in dig

I mig

I den icke helt beredda

Jag

Som väntar

Ivrigt

Sammanstråla med mitt inre

Känn hur fukten omsveper dig

Likt ett sommarregn

Du behöver inget paraply

Här är regnet alltid varmt




Fri vers av Tess74
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-27 23:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som starkt förmedlar känslan....
2013-04-28

  Densen VIP
...här är regnet alltid varmt;)

Gillar både raden OCH innebörden;)

Men men, jag är väl bara man:))))

Skräder inte orden...det är det som gör dina texter till en smocka!!!Ibland sköna sånna:))))
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74