Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt


mig käraste
men tiden är min fiende
jag kan inte vänta
hinner inte leka mer

Förlåt mig käraste
för att jag vill
så mycket
mer än bara lek

Förlåt mig käraste
men jag vill alltid
ha det
du inte kan ge mig





Fri vers av Harriette
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-28 10:16



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Jag tycker dina texter är så väl genomtänkta med det där lite överraskande slutet som är så extra bra. Tack för fin läsning.
2013-08-10

  Lars Hedlin
Berörs av din text!
2013-05-20

    Ken Cassel
det du inte kan ge mig?

Är du säker på det :))

Kramar/Ken
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette