Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt huvud exploderar





Mitt huvud exploderar

Av din ångest

Du tär sönder mig

Jag orkar inte se på

Hur du försvinner

I dig själv

Det smärtar mig

För mycket

Kan inget göra

Vill ha tillbaka ditt gamla jag

Den jag känner

Som jag älskar

Men du är inte där

Mitt huvud exploderar

Och du ser inget




Fri vers av Tess74
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-28 13:16



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
man känner sig så j_la maktlös.. att ingeting kan göra för den andre o själv går man också itu.
2014-10-31

  aol
det är hemskt att inte kunna fylla upp hålet i en med mäniska, stark och så berörande skrift,
2013-06-04

  Angel of love
Berör djupt i mig!
2013-04-28

  Lars Hedlin
Starkt berörande ....Hoppas det löser sig Kram
2013-04-28

    Ken Cassel
Det enda som du kan göra är att be vederbörande
att rycka upp sig själv och hoppas
på det bästa
Precis som du gjorde för mig häromdagen typ :))

Kramar/Ken
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74