Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, slutastoppstanna.

NEJ, DET ÄR INTE OKEJ ATT DU GÖR SÅHÄR NU.
Jag väntade alldeles för länge på dig, och nu har jag kommit över dig. Färdig klar moved on.
Så skriver du att du saknar mig.

Va?
Nej.
Inte okej, spola tillbaka, stanna bandet.

Idag stod du för ångestduschen.

Du är 4 månader sen.
Sluta höra av dig.




Fri vers (Fri form) av taklampa
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-28 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taklampa
taklampa