Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya leden

Drömmar förvandlas till maror som jagar mig dag som natt.
Jag har förlorat min största skatt.

Vet inte vad det blir fatt

Med mig nu, allt jag vill är att leva lyckligt. Men den tiden är passé
nog om det.

Nu söker jag min hamn i något främmande land.
Tar leder jag ej gått förr. Träffar människor jag aldrig mött.

Det kunde varit du och jag men drömbubblan sprack och försvann denna natt

Jag får ta mig i akt, vill aldrig bli sårad mer, ej finna mig i denna jakt på lycka.

Bara att inse den stigen är ej min. Jag är så glad att du funnit din.

Adjö min kära farväl.




Fri vers av Upplandspoeten
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-28 18:23



Bookmark and Share


  Angel of love
Berör, fin.
2013-04-28

  Lindha W Gustavsson
Vackra avskedsord, som berör!
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten