Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuka lakan

I det hemliga rummet
sover inte kärleken
där smyger tystnaden
kring en rullgardin
utanför hörs buller
i en natt utan slut
porlar det i glasen
från ett mousserande vin

Solen har sin dröm
och vill inte träda fram
får sin dvala i mörkret
av himmelens drift
lakanen är mjuka
och fyllda med begär
kärlek tänder stjärnorna
kring poetens skrift

Kläderna når golvet
plagg efter plagg
dansar gör känslorna
när mörkret ber om ljus
vaket är begäret
en längtansfull förening
stannar upp en stund
gör känslornas rus

I det hemliga rummet
står tystnaden still
och kärlekens förening
bjuder skön romans
doftar gör lakanen
av sommarens aromer
vid ett öppet fönster
nära gryningens glans




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 675 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-29 01:19



Bookmark and Share


  Undine
Känner dofterna! Du förmedlar fint :)
2013-05-08

  anits VIP
Ljuvligt och kärleksfullt skaldat
2013-04-30

  Marianne Räf
Härligt med dofter
Längtan och
hemligt rum!
2013-04-29

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig text...som nytvättade lakan...
2013-04-29

  Maj-Lis VIP
Vackert och kärleksfullt
2013-04-29

    ej medlem längre
Mmm, mjukt och mousserande. Tycker mycket om den.
2013-04-29

  Yrre VIP
Mjukt vackert förförande!
2013-04-29

  Angel of love
Kärleksfullt
2013-04-29

  Carina Bendix
Härlig läsning!
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO