Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text tillägnad min älskade dotter. Bild eget foto från promenad i Skrylleskogen, Skåne Ljudfil: Vintern Sponata Piano & Violin---->


Släpper dig aldrig mer

 

 

 

Vinterbäcken

 

 

 

har tinat

 

 

 

nu

forsar

 

 

vatten

 

 fram

 

 

 

under våra fötter

 

 

 

porlande

 

 

klart

 

 

 

 

glittrande

 

vatten

 

 

 

guldkantat

 

 

 

*

 

 

 

bär hopp

 

om nya tider

 

 

 

fyllda

 

av

 

 

 

omtanke

 

kärlek

 

ömhet

 

 

 

 

aldrig

 

någonsin mer

 

släpper jag dig

 

 

*

 

 

skuggorna

 

 

av våra forna jag

 

ska för evigt

 

 

 

upplösas

 

 

 

 

för att slutgiltigt

 

 

 

försvinna

 

i det förgångna

 

 

 

 

där minnena

 

 

 

 

av det som

 

gjorde ont

 

 

 

 

 

inte

 

längre

 

finns

 

 

 

för

 

 

 

över allt ska

 

 

Dina

 

 

gudomliga

 

kärleksstrålar

 

hålla våra

 

 

 

tinande hjärtan

 

 

levande

 

 

 

***

 

 

 

så blev då

 

 vinterns

 

förfrusenhet

 

förbytt

 

 

 

i

 

 en

 

 

 

aldrig

 

 

 

sinande

 

 

 

vårbäck

 

 

***

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 337 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-29 13:04



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande läsning
2013-05-01

  Ljusletaren
Ord att ge till din dotter och sätt en ram runt foto och ord.
Kan man få ett bättre kärleksbevis ;.)
/kram
2013-04-30

  Chawa VIP
O så ljuvligt och hoppfullt! Känner av värmen och kärlek i förening i orden. Musiken passade så bra med sina små pauseringar mellan varje stycke. Applåder i massor!!
2013-04-29

  walborg
Stark ärlig text
2013-04-29

    ej medlem längre
Du skriver så det griper tag i hjärtat.
2013-04-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga ord till underbar musik...
2013-04-29

    Birgersdotter VIP
Underbart berörande
2013-04-29

    ej medlem längre
En underbar text som berör djupt.
2013-04-29

  Eva Helene VIP
Till brädden fylld av kärlek och hopp. Mycket fint foto!
2013-04-29

  Lars Hedlin
Så fint..gillas verkligen!
2013-04-29

  aol
nej släpp mej inte håll mej hårt, bra skaldat vännen,
2013-04-29

    ej medlem längre
Så skönt när allt är bra och våren kommit.
2013-04-29

  Nina.H
En sådan vacker hymn tillägnad
din dotter!
Hon är säkert stolt över dina
vackra ord som flödar av kärlek!

2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter