Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA DET INTE GÖR FÖR ONT

 

 

Som om du visste


Som om även du någon gång känt


den stora omöjliga kärlekens smärta


När du förstått


Och ser på mej med dina varma medlidsamma ögon


Och du låter din mun tala till mej


"Bara de inte gör för ont"

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-29 17:58



Bookmark and Share


  aol
verkligen känslosamma strömmar så berörande,
2013-04-29

  Angel of love
Berörande vacker.
2013-04-29

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor i dina ord...
2013-04-29

  M M Mannheim VIP
Livet gör ont men behöver därför inte vara smärtsamt.
2013-04-29

    Dan Myrbeck
Lite lättare blir det nog om
man möter förståelse i
olycklig-kärleks-fallet.
2013-04-29

  Mona Nordkvist VIP
Men det gör ont.
För jävligt ont.
2013-04-29

    ej medlem längre
berörande..
2013-04-29

  Lars Hedlin
Vet just den känslan kram
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP