Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsaxeln

 

 

Så har dagen gått

nu väntan natten.

Så har dagen

och sedan natten

gjort sitt.

 

Ett  dygn

har gjort ett varv.

Tidsaxeln har gått runt

vridit sig i oändligheten.

 

Så har oändligheten

agerat på den stora scenen.

////////////////////////////////

Vi är blott ett dataspel

i den stores händer.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-30 00:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nehej, det är vi inte!
2013-04-30

  Ljusletaren
Vad är tid egentligen ;.)
/kram
2013-04-30

    ej medlem längre
Visst är det så, en lite bricka i spelet.
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP