Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yes sir

Vilken sorts lokalsinne är du född med? När huvudet gör ett utfall mot närmsta träbänk - man undrar, men kan inte undgå att gilla det. Det smäller - oftast högt - och man får tacka för tiden. Det är inte mera med det.

Figuren strök inte bara omkring i närheten av närskapet av grannskapet, likt en katt som vuxit sig ett par ben och antagit sig utmaningen att färdas horisontellt med en lodrät fix. Nej, han strök minsann in på tomten - lyssnandes på kottar som föll ned på och från vårat tak lätt knackandes. Knackandes...

How do you see it? Dreams n' all fading figures undertone and you.

En av förutsatt såklart, blästrad. Finurligt funtad framförhöll figuren dovt bas, nedtempo för första elden.

Förvånande fort föll en flaska, den slog till. Magen parerade emedan musiken flanerade försiktigt mark, blöt mörk jord och alger i vattnet.
När du kommer en kvart innan
öppna munnen

we'll meet again.

Stasis saxophone trap, round the lap n round.










Fri vers av Phantasos
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-04 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos