Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duo

 

Jag vill inte
läsa om andras
sexliv! dundrar dominan

                   (*

         bara om nådig 
         fruns eget? piper
         hennes narraktige slav




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-30 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP