Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stained by time!

Stained by time and life
burned inside

Deep feelings longing to come out
hoping for sweet beautiful love




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-30 13:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Deep warm feelings...
2013-05-01

  Rise Little One
"Deep feelings longing to come out
hoping for sweet beautiful love"

Yeah, longing into eternity...
2013-05-01

  Alva Johnsson VIP
Frigörelselängtan
2013-05-01

  Carina Bendix
Kärleksfull längtan..
2013-04-30

  Tess74
Vackert. Önskar jag kunde skriva fina texter på engelska. Ska prova nån dag :)
2013-04-30

  bumerang
Du är en trollkonstnär som hittar de mest finstämda formuleringar som talar till allas vårt innersta. Längtan efter Kärlek.
2013-04-30

  agneta pichler
bilden säger mer än ord..
säger hon som har svårt
Förstå engelska ibland ;)
2013-04-30

    ej medlem längre
Starka ord som berör.
2013-04-30

    ej medlem längre
Känsliga fina ord till en häftig bild!
2013-04-30

  Angel of love
Väldigt fin..
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin