Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
huvudvärksdravel


Ett dödsångestvrål

Och hela Sverige skriker i kör efter en vår som aldrig kommer 

och som redan är här

vi har längtat hela våra liv efter just

den här våren

 

För den här kommer

till skillnad från alla de andra

att kännas

fröet slår ut och växer sig till

ett hjärta i bröstet

och tar ett första andetag

i regnet




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-30 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson