Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök

Jag har försökt
så länge
jag har gjort
vad jag kan

att

förneka
mina känslor
för dig

intala
mig själv
du betyder ingenting

Det spelar
ändå ingen roll
jag kunde lika gärna
försöka
hejda en lavin
eller
ta ner månen




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-30 19:10



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Bra...så svårt kan det vara
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP