Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT BARNS FUNDERING

Satt och pratade med mitt barnbarn då 8 år
Pratade om lite av varje ...om liv längtan, tankar...när jag fällde orden.
Man skulle ha en liten knapp i tinningen...som man kunde vrida av en stund...om man inte ville tänka.
Hennes kommentar vad .Gissa innan du läser vidare

Jo, hon sa, då kunde du inte knäppa på den igen...för du kunde ju inte tänka.
Jag tittade på henne och tyckte det var ju rätt.
Helt logiskt svarade hon.

Barn är mycke klokare än vad vi tror.

Jag har berättat detta för många...endast en har svarat som hon.

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-30 19:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, barn är finurliga...
2013-05-01

  aol
verkligen så fyndigt sant, ler hälsa barnbarnet,
2013-05-01

  Alva Johnsson VIP
Det kan ju ligga i generna????
2013-04-30

  Mona Nordkvist VIP
Det är ju inte klokt så klok den tjejen är!
Så kul! Så träffande! :) Hon har ju helt rätt.
2013-04-30

    ej medlem längre
Barn är så kloka, från dom får man höra sanningen.

2013-04-30

  Lars Hedlin
Så sannt ;)
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP