Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Me and you





När du ser in i mina ögon

Finner jag ro

I min annars

Så sargade själ

Känslan av helhet

Sveper över mig

Ser mig

I dig


När vi vandrar i det hårda regnet

Skyddar kärleken oss från kylan




Fri vers av Tess74
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-30 20:03



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fina känslor
fint beskrivna!
2013-05-02

  Angel of love
Varm och ömt!!
2013-05-01

  Lars Hedlin
Värme som förmedlas i en blick eller i ens inre..så vackert ;)
2013-05-01

  Carina Bendix
Underbart, närhet är livsviktigt!
2013-04-30

  Mike
snyggt skriven text! Styrkan att vara två. Styrkan i en trygg gemenskap.
2013-04-30

    ej medlem längre
Den gillar jag :-)
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74