Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågorna brinner


När mina ögon inte längre vill se och
lågorna fortfarande brinner

Då i den tysta natten

När minnena ligger slängda på
den slitna hallmattan

Fotografier

Som i dimma

Hur? varför?
Är inga svar

Hjärtat gråter av
saknad




Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-30 20:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och vackert skaldat
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa