Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilväder

Igår under en kvarts tidsrymd

Solen sken
jag hörde en åsksmäll
sen började det så smått regna
det blev lite snöblandat
för att övergå i snöstorm
som blev till regn igen
och solen kom tillbaka

Tala om aprilväder




Fri vers (Fri form) av Mona Nordkvist VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-30 21:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja jösses! ..bra skaldat!
2013-05-02

  SatansSon VIP
har åskan gått i svedala?
2013-05-01

    ej medlem längre
Explosivt händelserik aprildikt!
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP