Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart himmel vårfärgas

Raketerna rusade mot den svarta himlen

exploderade och spred sina lysande färger

över våra huvuden

De största plöjde vrålande upp med drakeldssvans

och förintades i en enorm öronbedövande färgkaskad

de mindre pep nästan osynligt efter men deras

färgrikedom vid explosionen var förvånande

och smällen imponerande.

 




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-30 23:21



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

Låt mig lostas att det är våren,
i dess glädjeyttringar
över att äntligen få släppa loss.
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP