Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådjurssvit


Markens torra löv
i synfältet
uppstår ett rådjur


Tungan som sveper
mellan tuggor av tuvor
spretande nya

benen seniga
nackens krängande oro
vinden som stöter


Kikaren glider
i gyttret av snår och löv
försvinner hinden




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-30 23:46



Bookmark and Share


  Tomas Söderlund
En hel elektricitet av omsorgsfulla ordval. Jag associerar till Frostenssons "Jungfrun skär; ljudkällan".
2013-05-22

  Nanna X
gillar hur djuret bara uppstår! det är ju så dom gör.
2013-05-01

    ej medlem längre
Känns verklighetstroget, men kan även rymma en djupare mening ...
2013-05-01

    ej medlem längre
Fint i naturen!
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP