Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon

Var finns denne någon
som jag kan älska
och bli älskad av

Nån som ser mig utan att döma
som låter mig vara den jag är

Nån som låter mig tänka fritt
och vara självständig
men som jag ändå kan luta mig mot
när det blåser

Nån som blir glad
när han tänker på mig
och som vill mig väl

Finns han




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-01 14:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt om känslor i kärlek
2013-05-02

  Kim VIP
Om du hittar honom, fråga gärna om han har en tvilling till mig... !!??
2013-05-01

  Rise Little One
Goda önskningen.
2013-05-01

    ej medlem längre
Vacker vädjan, och jag är säker på att han finns.
2013-05-01

    ej medlem längre
fin text!
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP