Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (tvekan)...

 

knoppar lyser gult

vinden värmes ej av sol

våren vaknar slö

 

(c)tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-01 17:53



Bookmark and Share


  Maria T
Lite trött haiku
2013-05-03

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra