Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Say my name






Kan du mitt namn

Säg det högt

Ropa

Så jag hör

Då vänder jag om

Går till dig

Sen leker vi

Stillsamt

Och vilt




Fri vers av Tess74
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-01 18:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Längtandes rader ,,,Applåd!
2013-05-02

    ej medlem längre
Vilken fantastiskt fin dikt ropar jag :-)
2013-05-01

  Carina Bendix
Starkt och berörande, jättebra! Vad fin du är på bilden! :)
2013-05-01

  Angel of love
Kan bara säga fantastisk.
2013-05-01

  Linil VIP
Jag tycker om denna. Avklädd, men full av symboler.
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74