Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå

 

 

Värmen

du skapar

inuti mig

färgar mina ögon

blå 

som safirer

sprängda ur

hårt berg




Fri vers av Undine
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-01 18:45



Bookmark and Share


    Bellissima
Tjusigt!
2013-05-03

  Lars Hedlin
Verkligen vackert :)
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine