Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Introvert

Så trött på mänsklig kontakt

så trött på att vara introvert

kommer hem lägger mig i sängen

orkar inte ens ta av skorna

ner under täcket kan ingen nå mig

ingen kan se mig

ingen kan känna mig

jag kan inte känna

ångesten

 

förlåt, min vän

för att jag inte kan vara där för dig

när du mår dåligt

förlåt för att jag vittrar sönder inuti

av din närhet

jag vill så gärna kunna ge dig 

en kram och tröstande ord

men det tär så på mig att se

att jag hellre kryper ner

under mitt täcke

och ser ingenting alls




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-01 20:50



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vissa dagar orkar man inte hur mycket man än vill.
2013-05-04

  mysing
man är inte mer än människa...
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson