Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle ge Dig allt förutom.

Jag skulle ge Dig allt förutom 16:32 det klockslaget var inte mitt. Hur jag än tiggde och bad triumferade det bestämt över mina erbjudanden likt skrikande fåglar 04:27 utanför fönstret. Klockan 06:45 satt jag där med en smaklös gröt vid frukostbordet jag måste ha somnat då jag vaknade 11:22 av min argt ringande mobiltelefon. Chefen ville att jag skulle infinna mig 14:00 för att ge någon förklaring. Klockan 15:01 satt jag där liksom likgiltig stirrande på en urindoftande busshållplats. Klockan smög sig närmare 15:34, 15:49, 16:12, 16:27...
Jag skulle ge Dig allt förutom 16:32 det klockslaget var inte mitt,




Fri vers av akcebeR
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-01 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

akcebeR
akcebeR