Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden går ej heller förbi.

Hon äger inte jorden.
Vi låter henne tro det.
Vi drar inte undan mattan där hennes fötter dansar.
Vi bara tyst betraktar.
Vi berörs av något.
Men inte av pulsen inte av rytmen.
Kanske enbart av ljuset som faller in i hennes ögon.
Vi har visshet om att när allting faller.
När fästen vittrar sönder, när livets natt kommer.
Så ska vi likt henne, börja dansa,
Våra fötter ska ej svika .







Fri vers av akcebeR
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-02 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

akcebeR
akcebeR