Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vinner förlorarnas kamp!

Jag vinner förlorarnas kamp.
Vi som brottas om småsmulor.
Vi som dricker ur vattenpölar.
Vi som får tigga om luft.
Vi som får sittta under bord.
Vi som får tala när vi blir tilltalade.
Jag vinner förlorarnas kamp.
Vi som gråter när vi vaknar.
Vi som våndas över dagen.
Vi som glömmer hur stjärnor ser ut.
Vi som inte kan drömma.
Vi som inte hoppas.
Vi som aldrig fick leva.
Jag vinner förlorarnas kamp.
Jag vinner.
Jag vinner.
Jag vinner.
Jag vinner.
Jag vinner.
Jag vinner.
Jag vinner.
Jag andas, det kostar pengar.
Jag vinner.
Jag vinner.
Jag vinner med mina systrar och bröder.
Vi som får order.
Vi som blir tillsagda.
Vi som ska hålla leden.
Vi som ska stämpla.
Vi som ska lyda.
Vi som ska lära oss att vara tacksamma för bröd, för ord, för liv.
Jag vinner förlorarnas kamp, jag vinner den med mina systrar och bröder.
En dag ska vi vinna, en stjärnklar natt ska vi vinna.
Och vi ska vinna allt!
Vi ska vinna.
Vi ska vinna.
Vi ska vinna.
Vi ska vinna allt!




Fri vers av akcebeR
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-23 18:43



Bookmark and Share


    Adonis
Snyggt! Som en låttext.
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

akcebeR
akcebeR