Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan ångest

Skaver något förbannat när jag går
som en äckligt åtsittande tröja krossar mina andetag
och ett par tre revben 
punkterar en lunga två lungor

kippa efter luft, gerda

andas in

andas ut

snabbare snabbare
svartnar för ögonen
någonting sitter i halsen

kanske en av de nu värdelösa
lungorna




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-01 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson