Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gula dörren



Kanske är jag så van att må dåligt
att jag inte längre vet hur man mår bra
att jag gjort det till min personlighet
att vara den lidande
Hur ska jag då hitta tillbaks
till det som en gång levde inom mig-
till det tyngdlösa dimslöjorna
till de forsande älvarna
till klart, porlande vatten
till magin?
Säg att det finns där,
att sådant kan inte försvinna-
att det bara väntar
bakom den gula dörren
den som jag stängde så omsorgsfullt
för länge sedan




Fri vers av Bellissima
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-02 10:04



Bookmark and Share


  Undine
Oj vad jag känner igen mig. Jag kan också märka av att jag försvinner bit för bit i en oändlig ond spiral. Men samtidigt blir jag så glad när mitt rätta jag för möjlighet att titta fram. För då vet jag att det inte är försvunnet. Och du finns där, det vet jag.
2013-05-03

  SatansSon VIP
det finns nog nånstans tror jag.
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima