Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärr

Det var så 
länge sedan nu

allt är läkt
rött övergår till rosa övergår till vitt 
men de försvinner aldrig helt

 

längtan efter nya röda öppna 
river sliter stampar dansar skriker 
står på händer




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-02 11:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
detta fixar du !
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson