Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmattning

 

 

Utmattningen

går liksom tröttheten inte att sova bort

Den kommer över dig som en slägga

nockar dig totalt

Stänger av dig från medvetande

och känsloliv

Utmattningen är brutal

och oerhört förlamande

Även om den inte syns på utsidan

skapar den stort lidande

Låt inte ditt öga lura dig

för vad som inte syns kan också vara sant

 

 

 




Fri vers av Undine
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-02 12:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra skaldat!
2013-05-02

  Tess74
Applåder! Suverän text. Sista raden är så sann!
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine